میز تلویزیون

مجموعه کابینت بازار با بیش از ده سال سابقه در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی و تولید انواع کابینت آشپزخانه، کمد دیواری، دیوار پوش و مبلمان اداری، آماده ارائه خدمات با بهترین کیفیت و  مناسب ترین قیمت به شما مشتریان عزیز می باشد.

2-15-300x230.jpg
جنس و نوع کابینت
شروع قیمت از (ریال)
کابینت ملامینه
42,000,000
کابینت های گلاس ایرانی
48,000,000
کابینت‌های گلاس ترک
61,000,000
کابینت ورق ایزوفام
48,000,000
کابینت ممبران
69,000,000
کابینت نئوکلاسیک
79,000,000
کابینت رنگ پلی یورتان
110,000,000
کابینت روکش چوب
66,000,000
کابینت ورق فرامید
58,000,000
کابینت ورق تیسان
46,000,000

یکی از مهمترین عناصر خانه های مدرن که بخش عمده ای از زمان افراد یک خانواده در کنار آن گذرانده می شود، دستگاه تلویزیون است.همین موضوع سبب شده است تا تلویزیون و میز تلویزیون به عنوان یکی از اجزاء و عناصر اصلی طراحی خانه های امروزی به حساب بیایند. در این مقاله قصد داریم تا ضمن آشنا کردن خوانندگان با انواع مختلف میزهای مورد استفاده برای تلویزیون، بعضی از ملاحظات اصلی که در زمان تهیه این وسیله باید به آن توجه داشت را هم مشخص کنیم.

میزهای تلویزیون شیشه ای

در ابتدای دوران استفاده از تلویزیون های فلت و زمانی که این تلویزیون ها تازه بازار مصرف را به تصرف خود در آورده بودند، شیشه رایج ترین ماده مورد استفاده برای ساخت میز تلویزیون بود. این نوع میزهای شیشه ای اغلب از نظر طراحی به صورت مستطیلی بودند و معمولا از رنگ های تیره مشکی، دودی و قهوه ای سوخته در آنها استفاده می شد. البته استفاده از شیشه محدودیت های خاصی را هم به همراه داشت که سبب می شد تا مشتریان میزهای تلویزیون در زمان تهیه این نوع میزها مجبور به لحاظ کردن این محدودیت ها باشند. دو مورد از مهمترین این محدودیت ها، موضوع ضخامت شیشه و همچنین موضوع وزن دستگاه تلویزیون و متعلقات مرتبط با آن و توان تحمل بار شیشه مورد استفاده در میزها بود. به همین دلیل همه مصرف کنندگان، علاقه مند به استفاده از میزهای شیشه ای نبودند و همین موضوع سبب شد تا به تدریج انواع جدیدی از این میزها وارد بازار شود.

میزهای تلویزیونی چوبی

محدودیت های میزهای شیشه ای باعث شد تا نسل بعدی میز تلویزیون با استفاده از چوب طراحی و ساخته شود، زیرا چوب گزینه مناسب تر برای استایل های طراحی سنتی تر به شمار می رفت. علاوه بر این در صورتی که فضای خانه مملو از اسباب و اثاثیه چوبی (مبلمان، میز، صندلی، …) باشد و یا زمانی که از کف پوش های چوبی برای فضای داخلی استفاده شده باشد، آنگاه میزهای چوبی بر خلاف میزهای شیشه هماهنگی بیشتری با فضای داخلی داشتند. این موضوعات باعث شد تا به تدریج انواع مختلفی از میزهای چوبی مانند میزهای زمینی و میزهای دیواری چوبی به بازار مصرف عرضه شود. البته اشاره به این نکته هم ضروری است که میزهای چوبی هم اشکالات و محدودیت های خاص خود، مانند ظاهر ضمخت تر و بزرگتر و وزن سنگین تر را به همراه دارند.

میزهای تلویزیون برای گوشه های خانه

فضاهای معمولا کوچک آپارتمان ها و تلاش طراحان برای استفاده حداکثری از تمام فضاهای موجود در خانه باعث شد تا نسل بعدی میز تلویزیون، در قالب میزهای گوشه ای طراحی و به بازار عرضه شود. این میزها که بسته به سلیقه مشتری از جنس چوب یا شیشه ساخته می شوند، از نظر شکل ظاهری به گونه ای طراحی شده اند که بخش پشتی آنها به خوبی با فضاهای کنج و گوشه ای چفت می شود. این طراحی علاوه بر صرفه جوی در فضای اشغال شده توسط میز، باعث می شود تا دید و جلوه تلویزیون در فضای اتاق بیشتر باشد. البته باید توجه داشت که استفاده از میزهای گوشه ای هم با محدودیت هایی مانند محدودیت در فضای موجود برای قرار دادن اقلام مرتبط با تلویزیون (ویدئو، کنسول بازی، اسپیکر، تقویت کننده صدا و موارد مشابه) همراه است.

میزهای تلویزیون کابینتی

نسل بعدی میز تلویزیون که به اعتقاد بسیاری گزینه رایج در حال حاضر به شمار می آید، میزهای کابینتی تلویزیون است. این میزها که اغلب از جنس چوب ساخته می شوند، کمدها و فضاهای درب داری را برای قرار دادن ابزار و وسایل و همراه در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند. شایان ذکر است که میزهای کابینتی در دو نوع اصلی و عمده زمینی (میزهای پایه دار برای قرار گرفتن بر روی زمین) و دیواری (میزهای بدون پایه که مستقیم به دیوار وصل می شوند) در اختیار مشتریان قرار داده می شود.

ملاحظات انتخاب میز تلویزیون

صرف نظر از نوع میز تلویزیون انتخاب شده توسط مشتری، یک سری از ملاحظات کلی  عمومی وجود دارد که برای گرفتن تصمیم درست باید به آنها توجه داشت. این ملاحظات اگرچه به صورت کلی و فارغ از جنس و نوع میز هستند اما می توانند باعث شوند تا مشتری یکی از انواع خاص میزها را برای تلویزیون خود انتخاب کند.

این ملاحظات عبارتند از:

– وجود فضای کافی هم از نظر عمق و هم از نظر پهنا، برای اقلام همراه و مرتبط با تلویزیون،

– امکان تهویه هوای مناسب و مطلوب برای جلوگیری از داغ شدن وسایل برقی،

– طراحی مناسب برای اجتناب از قرار دادن وسایل مختلف بر روی هم،

– وجود فضای کافی برای سیستم های صوتی (در صورت استفاده از سیستم های صوتی جنبی)،

– وجود فضا و دریچه های کافی برای عبور کابل ها وسیم های مختلف،

– سهولت دسترسی به بخش های مختلف در زمان تمیزکاری یا اقدامات تعمیراتی و نگهداری،

– و در نهایت هماهنگی نما و طراحی کلی میز تلویزیون با طراحی کلی اتاق و خانه.

CUPBOARD

انواع کابینت

کابینت ممبران
کابینت ممبران
کابینت های گلاس
کابینت های‌گلاس
کابینت نئوکلاسیک
کابینت کلاسیک
کابینت کلاسیک
کابینت مدرن
کابینت مدرن
کابینت روکش چوب
کابینت روکش چوب
کابینت انزو
کابینت انزو
کابینت MDF
کابینت MDF
کابینت PVC
کابینت PVC
کابینت وکیوم
کابینت وکیوم
کابینت منحنی
کابینت منحنی
کابینت فلزی
کابینت فلزی